ΑΤΚΕΝ Τεχνική | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία, Πέργκολες, pergoles, Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία
15852
page-template-default,page,page-id-15852,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση αντλιών θερμότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου

Η ΑΤΚΕΝ Τεχνική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης/ψύξης για ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια, επαγγελματικούς χώρους και οικίες.

 

Αν και το μέλλον πιστεύουμε πως ανήκει δικαιωματικά στις αντλίες θερμότητας, ο κόσμος θα αργήσει να τις ανακαλύψει καθώς το κόστος αγοράς και εγκατάστασης είναι πολύ υψηλό. Επειδή όμως η εξοικονόμηση  των χρημάτων (απόσβεση) που επιτυγχάνεται με τα συστήματα αυτά μπορεί να ξεπεράσει και το 60% -συγκριτικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης- θα υποχρεώσει πολλούς να διερευνήσουν σύντομα την συγκεκριμένη λύση.

 

Γιατί εμάς?

LG Αντλία Θερμότητας Therma V R32

Η ΑΤΚΕΝ Τεχνική εμπορεύεται και εγκαθιστά αντλίες θερμότητας LG, καθώς και ecoplus, σε άμεση συνεργασία με την OLYMPIC ENGINEERING & CONSULTING.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, που ποντάρουμε όχι μόνο την φήμη μας, αλλά και την αμοιβή μας!

 

Γιατί να εγκαταστήσετε?

Η αντλία θερμότητας πρέπει να εξασφαλίζει τα επίπεδα άνεσης των παραδοσιακών συστημάτων, χωρίς επεμβάσεις σε υφιστάμενες εσωτερικές εγκαταστάσεις, που αυξάνουν το κόστος επένδυσης. Επιπλέον προσφέρει:

tick-icon

Απόδοση. Οι αντλίες θερμότητας χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό απόδοσης (COP). Αυτό σημαίνει ότι μία αντλία αέρα – νερού με COP=3, για κάθε kWh ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει, αποδίδει 3 kWh θερμικής ενέργεια

tick-icon

Εξοικονόμηση ενέργειας: Εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους έως και 4 φορές σε σχέση με τα ορυκτά καύσιμα.

tick-icon

Ευελιξία διασύνδεσης εφαρμογών: Εγκατάσταση σε νέα ή και παλαιά κτίρια, μεγάλο εύρος εφαρμογών (σώματα, ενδοδαπέδια, fan coil, κ.α.).

tick-icon

Κόστος συντήρησης: Σαν ένα κοινό κλιματιστικό μηχάνημα.

 

Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα να σας πείσουμε πως απλά σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για ενημέρωση.