Κλειδαριά airbnb & hotel
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία, Πέργκολες, pergoles, Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού, HotelEYE, Κλειδαριά airbnb, Κλειδαριά hotel, Κλειδαριά, smart, cloud, smart lock, lock for airbnb, lock for hotel
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία
15977
page-template-default,page,page-id-15977,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Η φιλοξενία έγινε πιο έξυπνη με τις κλειδαριές μας!

 

Hotel & Airbnb smartlock

Όλες μας οι κλειδαριές μπορούν να ελεχθούν απομακρυσμένα, μέσω internet, και να λειτουργήσουν με περισσότερους από έναν τρόπους. Συγκεκριμένα οι κλειδαριές μπορούν να ανοίξουν με δαχτυλικό αποτύπωμα, με την εφαρμογή HotelEYE, με την κλασσική IC card, με κωδικό από το dial-pad και με κλειδί. Με ένα κλικ στην εφαρμογή HotelEYE οι επισκέπτες μπορούν να ανοίξουν την πόρτα κατά την διάρκεια της παραμονής τους, εύκολα & απλά. Ξεχάσατε να κλειδώσετε? Κανένα πρόβλημα, καθώς οι κλειδαριές μας κλειδώνουν αυτόματα μετά απο το χρονικό διάστημα που θα ορίσουμε.

 

Ας σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο, τον πελάτη σας! Θυμηθείτε ότι ένας ευτυχισμένος πελάτης φέρνει συνήθως και μια καλή κριτική.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

 

tick-iconΠλήρης έλεγχος

Όλες μας οι κλειδαριές περιλαμβάνουν smartphone εφαρμογή διαχείρισης, μέσω της οποίας μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό της κλειδαριάς, να προγραμματίσετε νέες IC κάρτες, να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε … ΟΠΟΥ και εάν βρίσκεστε!

 

tick-icon24/7 check-in/check-out

Έχετε ή διαχειρίζεστε κατάλυμμα και σας έχει κουράσει η παράδοση κλειδιών? Με τις κλειδαριές μας όλα αυτά είναι παρελθόν. Η πρόσβαση που έχει δοθεί αφαιρείται αυτόματα στο τέλος της διαμονής, όπου και εάν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού ή δηλώνοντας ακόμα και την ημερομηνία/ώρα που θέλετε να απενεργοποιηθεί η πρόσβαση αυτόματα.

 

tick-iconΚαταγραφή εισόδου/εξόδου

Η ασφάλεια πλέον … καταγράφεται! Μπορείτε να δείτε ανα πάσα στιγμή πότε κάποιος έχει εισέλθει ή εξέλθει από το κατάλυμμα, καθώς το κλείδωμα/ξεκλείδωμα, όπως και εάν αυτό γίνεται (δαχτυλικό αποτύπωμα, IC card, κωδικός), καταγράφεται.

 

tick-iconΚαμία παρέμβαση

Δεν απαιτείται καμία ηλεκτρολογική ή άλλου είδους παρέμβαση στο ακίνητο. Απλά αντικαθιστούμε την κλειδαριά της πόρτας. Όλες μας οι κλειδαριές λειτουργούν με μπαταρίες, οι οποίες “αντέχουν” για 20.000 κλειδώματα/ξεκλειδώματα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως όταν η ισχύς τους είναι χαμηλή, ενημερώνεστε τόσο μέσω ηχητικού μηνύματος, όσο και με ειδοποίηση στην εφαρμογή του κινητού σας.

 

Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα να σας πείσουμε πως απλά σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για ενημέρωση.