Προφίλ
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία, Πέργκολες, pergoles
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Λίγα λόγια

Το τεχνικό γραφείο Άγγελος Φ. Τσιάνος, με τον διακριτικό τίτλο ΑΤΚΕΝ Τεχνική (AT Κατασκευαστική & ΕΝεργειακή), δραστηριοποιείται από το 2010 στον χώρο των τεχνικών έργων με κύρια κατεύθυνση την μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή τηλεπικοινωνιακών έργων και εφαρμογών.

Διαθέτουμε τις γνώσεις, την τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε έργα ή εγκαταστάσεις, σε οποιονδήποτε από τους τομείς: Ενέργεια, Κατασκευές και Τηλεπικοινωνίες, με εξαιρετική συνέπεια στον πελάτη.

 

Συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένους προμηθευτές, ενώ όλα μας τα συνεργεία είναι καταρτισμένα στον χώρο ειδίκευσής των.

Αυτοψία0%
Μελέτη0%
Επίβλεψη0%
Κατασκευή0%

Η ομάδα μας

Είμαστε τόσο σίγουροι που ποντάρουμε όχι μόνο την φήμη μας, αλλά και την αμοιβή μας!

Άγγελος Φ. Τσιάνος

Διπλωμ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Κώστας Διδώνης

Διπλωμ. Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Ανδρέας Διδώνης

Μηχανολόγος

Βαλεντίνα Γούλα

Γραμματειακή Υποστήριξη

Επιπλέον υπηρεσίες

Θα είναι χαρά μας να σας εντάξουμε στο πελατολόγιό μας ή να σας συμβουλέψουμε για τις μελλοντικές σας επενδύσεις.

Άδειες λειτουργίας

Ασχολούμαστε με άδειες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ψητοπωλεία, πρατήρια άρτου, κ.α.), άδειες λειτουργίας συνεργείων αυτοκινήτων ή ΙΚΤΕΟ, καθώς και άλλες δραστηριότητες που απαιτούν άδεια λειτουργίας (Φροντιστήρια, Γυμναστήρια, κ.α.).

Νομιμοποίηση αυθαίρετων

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια μεταβίβαση ακινήτου, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη και βεβαίωση μηχανικού που θα δηλώνουν πως δεν υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή ή πως το ακίνητο έχει υπαχθεί στον νόμο περί τακτοποίησης αυθαίρετων. Εμείς αναλαμβάνουμε την νομιμοποίηση αυθαιρέτων σε όλη την Ήπειρο.

Βεβαίωση μηχανικού

Αναλαμβάνουμε την έκδοση της απαραίτητης βεβαίωσης, από την στιγμή που θα έχουμε στη διάθεσή μας αντίγραφα των δικαιολογητικών: τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου, οικοδομική άδεια του ακινήτου, εγκεκριμένα αρχιτεκτονικά σχέδια του ακινήτου, νομιμοποιητικά έγγραφα τακτοποιήσεων.

ΜΑΖΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!