Τηλεπικοινωνίες
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία, Πέργκολες, pergoles
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία
15410
page-template-default,page,page-id-15410,bridge-core-3.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 
H ATKEN Τεχνική, με ειδίκευση και εμπειρία στην κατασκευή δικτύων τηλεφωνίας και δεδομένων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ξενοδοχεία, αεροδρόμια, δήμους και εμπορικά κέντρα.

Με την δική μας επωνυμία σε τηλεφωνικά κέντρα voip asterisk, VoIPASK, αναλαμβάνουμε πλήρως την προμήθεια και εγκατάσταση του λογισμικού που απαιτείται για το τηλεφωνικό σας κέντρο, καθώς και όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις για την παροχή μιας ολοκληρωμένης και λειτουργικής PBX λύσης για την εταιρία ή τον χώρο σας.

 

Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπου ξενοδοχείου, ξενώνα, ή άλλον επαγγελματικό χώρο.

H πολύχρονη εμπειρία μας στην μελέτη και κατασκευή ασύρματων μικροκυματικών ζεύξεων μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όσους επιθυμούν επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

 

Διαθέτοντας την κατάλληλη υποδομή και τεχνογνωσία, η εταιρία μας είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της, για την μεταφορά φωνής (voice), εικόνας (video) και δεδομένων (data), έως και 32km.

Mε εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Data Center για την ΣΗΜΕΝΣ (SIEMENS) ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, σε συνδυασμό με τη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, σας παρέχουμε λύσεις μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής Data Center με το “κλειδί στο χέρι”.

 

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • Αρχιτεκτονική διαρρύθμιση.
  • Υποδομές Ισχύος (Υ/Σ, Πίνακες, κ.ο.κ.).
  • Υποδομές Ψύξης.
  • Υποδομές Συστημάτων Ασφαλείας (CCTV, Πυρανίχνευση/Πυρόσβεση).
  • Υποδομές δομημένης καλωδίωσης.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ασύρματα δίκτυα για ξενοδοχεία, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, καθώς και για δήμους. Eκτός από τον κωδικό εισόδου, σας δίνουμε δυνατότητες όπως:

 

  • Portal εισόδου με λογότυπο της εταιρείας.
  • Social like στο Facebook με κάθε είσοδο.
  • Ελέγχου ταχύτητας ανά πελάτη (bandwidth control).
  • Ογκοχρέωσης πελατών ή ελέγχου ταχύτητας.

 

Οι χρήστες θα μπορούν αντί για κωδικό πρόσβασης να συνδέονται στο WiFi της επιχείρησής σας μέσω Facebook, κάνοντας Like στη Facebook σελίδα της επιχείρησης. Μην περιμένετε, like it!

Η συνεργασία μας με εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στα είδη δικτύωσης, μας δίνει την βεβαιότητα της σχέσης που θα αναπτύξουμε να είναι δυνατή χωρίς … διακοπές.