ΑΤΚΕΝ Τεχνική | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία, Πέργκολες, pergoles, Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού, HotelEYE
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία
15666
page-template-default,page,page-id-15666,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Η πρώτη πλατφόρμα άμεσης σύνδεσης των πελατών του ξενοδοχείου με το προσωπικό…

Το HotelEYE είναι η πρώτη πλατφόρμα σύνδεσης των πελατών με την υποδοχή του ξενοδοχείου. O διαχειριστής του ξενοδοχείου μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όλες τις διαδικασίες, τις ανάγκες και τα προβλήματα των πελατών, προγραμματίζοντας παράλληλα και τις λύσεις των.

 

Καθώς τα σχετικά καθήκοντα μπορούν να εκτελούνται από οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού ή από άλλα πρόσωπα που προσλαμβάνονται για την εκτέλεση των καθηκόντων αυτών, κάθε άτομο, εταιρεία ή μέλος του προσωπικού μπορεί εύκολα να ενημερωθεί για το αντίστοιχο έργο, ή κατάσταση, μέσω του HotelEYE.

 

Δεν σας λέμε ψέματα όταν ισχυριζόμαστε ότι με το HotelEYE θα έχετε πάντα «τα μάτια» στην ιδιοκτησία σας.

 

Γιατί να το εγκαταστήσετε?

Το HotelEYE είναι κατάλληλο για κάθε Bed and Breakfast, City Hotels και Resorts, προσφέροντας:

 

tick-icon

Μείωση στον φόρτο εργασίας του προσωπικού. Το προσωπικό κάθε τμήματος είναι ενήμερο για τα προβλήματα που διαχειρίζεται το τμήμα του και μόνο. Αποτέλεσμα είναι να μην ασχολείται με θέματα τρίτων, επιβαρύνοντας έτσι το πρόγραμμά του.

 

tick-icon

Εξάλειψη της γραφειοκρατίας και συμπλήρωσης φορμών.. Δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη συμπλήρωσης διαδικασιών που πραγματοποιήθηκαν ή άλλων φορμών παραγγελιών. Όλα ενημερώνονται μέσω του HotelEYE.

 

tick-icon

Παρακολούθηση και ανάθεση. O Γενικός Διαχειριστής (GM) του εκάστοτε ξενοδοχείου παρακολουθεί τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων του και αναθέτει τις εργασίες ανάλογα.

 

tick-icon

Εξοικονόμηση χρημάτων. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην βελτιστοποίηση της διαχείρισης του ξενοδοχείου, στην ελαχιστοποίηση των παραπόνων, στην αύξηση ευχαριστημένων πελατών … reviews … χρημάτων.

 

Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα να σας πείσουμε πως απλά σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για ενημέρωση.