Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία, Πέργκολες, pergoles, Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενεργειακά πιστοποιητικά, πιστοποιητικά δεη, ανακαινίσεις, τηλεφωνικά κέντρα voip, Τεχνικός Ασφαλείας, Ασφάλεια στην εργασία
15633
page-template-default,page,page-id-15633,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικών συστημάτων καθαρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου

Η ΑΤΚΕΝ Τεχνική παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις κεντρικών συστημάτων καθαρισμού για ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτίρια, επαγγελματικούς χώρους και οικίες.

 

Το σύστημα κεντρικού καθαρισμού μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κτίριο, υπό κατασκευή, υπό ανακαίνιση, ακόμα και σε υφιστάμενα κτίρια.

 

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται  παράλληλα με τις υδραυλικές εργασίες, καθώς το δίκτυο του συστήματος αναπτύσσεται κυρίως στο δάπεδο, και σπανιότερα σε τοίχους ή και οροφές – χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Τα υλικά του δικτύου αναρρόφησης που χρησιμοποιούμε είναι κατασκευασμένα ειδικά για αναρρόφηση αέρα και σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή μεταξύ τους με αποτέλεσμα την απόλυτα λεία επιφάνεια στο εσωτερικό του δικτύου. Αποτέλεσμα? Σας εγγυόμαστε πως δεν θα φράζει το δίκτυό σας ΠΟΤΕ!

 

Γιατί εμάς?

Η ΑΤΚΕΝ Τεχνική αποτελεί τον μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργάτη και εγκαταστάτη συστημάτων κεντρικού καθαρισμού της SISTEM AIR για την Ήπειρο.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, που ποντάρουμε όχι μόνο την φήμη μας, αλλά και την αμοιβή μας!

 

Γιατί να το εγκαταστήσετε?

Ένας βασικός λόγος, εάν έχουμε αναλάβει την ανακαίνιση του χώρου σας, είναι ότι σας παρέχουμε την προεγκατάσταση (δίκτυο) εντελώς δωρεάν!

 

tick-icon

Aθόρυβο σκούπισμα. Ο ενοχλητικός θόρυβος παύει να υπάρχει καθώς η κεντρική μονάδα είναι τοποθετημένη σε απομακρυσμένο χώρο. Το μόνο που ακούγεται είναι η απαλή ροή του αέρα.

 

tick-icon

Εύκολη μεταφορά. Δεν υπάρχει πλέον η μεταφορά της ηλεκτρικής συσκευής από δωμάτιο σε δωμάτιο και από όροφο σε όροφο. Τα χτυπήματα στα έπιπλα και τους τοίχους ανήκουν στο παρελθόν.

 

tick-icon

Υγιεινό περιβάλλον. Με τις κλασικές ηλεκτρικές σκούπες τα ακάρεα και τα βρώμικα σωματίδια του αέρα παραμένουν στο χώρο σας. Αντίθετα με το κεντρικό σύστημα σκούπας διώχνονται προς το εξωτερικό περιβάλλον, ενώ η σκόνη και τα σκουπίδια μεταφέρονται στον κάδο.

 

tick-icon

Εξοικονόμηση χρημάτων. Σκουπίζετε με λιγότερη κατανάλωση ρεύματος αλλά με μεγαλύτερη αναρρόφηση.

 

Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα να σας πείσουμε πως απλά σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για ενημέρωση.